Спасувачите на плажите во Лос Анџелес заработуваат стотици илјади долари

Според „Форбс”, спасувачите на плажите во Округот Лос Анџелес, поточно – седум од нив заработуваат скоро и до 392.000 американски

Прочитај повеќе