archiveлоши услови за работа

МакедонијаСиндикат

Германски бренд си замина од велешка конфекција од солидарност кон вработените

Поради лошите услови во кои работат вработените, една велешка конфекција остана без својот германски партнер. Во модната конфекција „Стоби“ на...