Познат добитникот на главната награда од наградната игра на ЛУКОИЛ Македонија „ЛУКОИЛ Клуб авантура“

Големата наградна игра на ЛУКОИЛ Македонија „ЛУКОИЛ Клуб авантура“ заврши, но за добитникот на главната награда АТВ возило авантурите допрва

Прочитај повеќе

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА – ДОМАЌИН НА ПЕТТИТЕ СПОРТСКИ ИГРИ НА БАЛКАНСКАТА МЕЃУРЕГИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА „ЛУКОИЛ“ ВО ОХРИД

Во периодот од 27 до 30 мај 2021 година во Охрид, Македонија, беа одржани петтите спортски игри на Балканската меѓурегионална

Прочитај повеќе