СИТЕ ЛУЃЕ ИМААТ ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 ВО СВОЈОТ ДОМ

Ќе започнам со прашањето: Дали знаевте дека медицината од Ташкент е заслужено водечка медицина во поранешниот СССР? За време на

Прочитај повеќе