ОХРИДСКИТЕ ЦЕНИ ПОЛУДЕА: Една ноќ во реновирана гаража 2.000 денари од 1-ви август

Летните одмори се во полн ек, но традиционално летниот шпиц почнува од втората половина на јули, а кулминацијата ја доживува

Прочитај повеќе