83 – годишната Магдалена останала без кров над глава – Потребна ѝ е помош од хумани граѓани

83 – годишната Магдалена од Свети Николе останала без кров над главата поради невремето кое неодамна ја зафати Македонија. Се

Прочитај повеќе