Магдалена Стојмановиќ

НовостиСветот на работникот

Стојмановиќ: Менаџерката низ солзи ми соопшти дека нема да ми биде продолжен договорот

Во интервјуто со Магдалена Стојмановиќ, која беше отпуштена поради бременост, разговараме за тоа како дошла до тоа да се вработи

Read More