Магдалена Филиповска – Грашкоска

НовостиПравда

Филипоска – Грашкоска: Инспекторите продолжуваат со засилени контроли на терен, обврската за одговорна прослава е заедничка (ВИДЕО)

На денешната редовна прес-конференција, претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска – Грашкоска го објави усвојувањето на предлогот на Комисијата за

Read More