Магна

ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Канадската Магна ќе вложи 40 милиони евра и ќе отвори нови 600 работни места

Канадската компанија Магна Интернешнл Инк. која дизајнира, развива и произведува автомобилски системи, модули и компоненти кои се испорачуваат на сите

Read More