Македнско здружение за заштита при работа

ИнтервјуаНовости

Месечно гинат 30 до 40 лица на работните места – Државата ги маргинализира и игнорира стручните лица, вели Петковски

Новинар: Бобан Илијевски Иако би требало да биде приоритет на надлежните бидејќи се работи за човечки животи, безбедноста и здравјето

Read More