МАЧР ги додели HR наградите за 2020 година

Ве известуваме дека Mакедонската асоцијација за човечки ресурси и оваа година успешно ги додели HR наградите за 2020 година. Целта

Прочитај повеќе

МАЧР организира настан за потребата за зајакнување на соработката помеѓу одделот за човечки ресурси и синдикатот

Фејсбук статус на Македонската асоцијација за човечки ресурси:  MAЧР ве поканува на HR Caffe & Networking! Се надеваме дека успеавте

Прочитај повеќе