Рудар од Македонска Каменица се здобил со телесни повреди при работа во јама

Во полициското одделение во Македонска Каменица било пријавено дека околу 12.15 часот при работа во јама во рудник во Македонска

Прочитај повеќе

Македонска Каменица воведува двосменско работење на општинската администрација

Општина Македонска Каменица воведува двосменско работење на општинската администрација. Промената на работното време како што истакнаа надлежните ќе започне да

Прочитај повеќе