Македонската компанија „Брансис“ на најголемиот саем за иновации во Лас Вегас

Македонската компанија „Брансис“ ДООЕЛ Скопје ќе учествува на годинашниот саем за иновации во Лас Вегас (ЦЕС) што ќе се одржува

Прочитај повеќе