македонска мера

НовостиПравдаСветот на работникот

Јовевски: Се надевам дека преговарачите ќе ја најдат македонската мера

НАЦИОНАЛНА КОНВЕНЦИЈА ЗА ЕВРОПСКАТА УНИЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Имав чест и задоволство да бидам дел од Национлната конвенција каде со

Read More