Македонска радиотелевизија

НовостиСветот на работникот

Фактор: Македонска радиотелевизија ќе плати 10.000 евра за ПЦР-тестови за вработените

„Македонската радиотелевизија“ во вкупните трошоци за вработените испланирале и вршење на ПЦР тестови за корона вирусот во 2021 година, а

Read More