archiveмакедонска

ЕкономијаМакедонија

МЕА: Подобри енергетски перформанси со поддршка на УСАИД

Македонската енергетска асоцијација (МЕА) при Стопанската комора на Македонија, во соработка со Проектот на УСАИД за развој на регионалните пазари...
ЕкономијаМакедонијаПравда

Дали Тито Беличанец знаел дека „Тетекс“ ќе пропадне и пред две недели ги продал акциите?

Волнарскиот комбинат „Тетекс“ АД Тетово преку Македонската берза информира дека Тито Беличанец, независен член на Одборот на директори  продал 4.000 акции од...
ЕкономијаМакедонија

Македонска пошта вработува нови 80 лица – бројот на поплаки годишно достигнува до 1.500

Македонска пошта вработува 80 лица на неопределено. Претпријатието преку оглас бара преведувачи, шалтерски работници економисти, правници. Во зависност од позицијата...
МакедонијаСиндикат

(Видео) Велигднов: 30 години не ни се зголемени платите, бараме и подобрување на работните услови

Синдикатот на Македонска пошта во изминативе неколку месеци водеше интензивни разговори со Претседателот и членовите на Управниот Одбор за подобрување...
1 2
Page 1 of 2