МДС бара приоретизирано редуцирање на присуството на работа

Македонскиот дипломатски синдикат при САДУ повторно го повикува раководството на Министерството за надворешни работи да се придржува кон Законот за

Прочитај повеќе

Слава Им! Да не се повтори…

Денес, 28 Април, не само што е најголемиот христијански празник, Христовото Воскресение  -Веигден, случајно или не,  денес е и светскиот

Прочитај повеќе