македонски граѓани

ЕкономијаНовостиСветот на работникот

Ако по пандемијата планирате работа во странство, еве каде во Европа има највисоки плати

Доколку по завршување на пандемијата на коронавирусот планирате да одите на печалба, скандинавските земји имаат највисоки плати.   Иако македонските

Read More