Македонски дипломатски

МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

МДС испрати барање до Синдикатот на МНР во Србија за помош во организирањето на вакцинација на вработените

Македонскиот дипломатски синдикат изразува голема загриженост за здравствените состојби во државата и во Министерството за надворешни работи во поглед на

Read More