Царовска се сретна со највлијателните македонски научници на светско ниво: Заеднички работиме на унапредување на нашата наука

Министерката за образование и наука Мила Царовска денес имаше работен состанок со научниците кои се меѓу најцитираните и највлијателни 2%

Прочитај повеќе