македонски пазар

ЕкономијаМакедонијаНовости

„Лидл“ ќе донесе конкурентни цени и свежина во трговијата на мало во македонскиот пазар

Влезот на германскиот ланец на супермаркети „Лидл“ на македонскиот пазар е важен за државава, бидејќи преку него земјоделските производи полесно

Read More
ЕкономијаМакедонијаНовости

Влезот на Лидл на македонскиот пазар ќе ги разниша стабилните позиции на КАМ, Стокомак и Тинекс?

Според истражувањето на Агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД, за “Преферираните ланци на маркети и Најпознати брендови 2021-ва година” КАМ

Read More