Македонски полициски синдикат

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Спасовски со претставници на Македонскиот полициски синдикат

Денеска министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, имаше средба со претставници на Македонскиот полициски синдикат предводени од претседателот, Марјан Кицев.

Read More