македонски фирми

ЕкономијаМакедонијаНовости

Десет пати поголема поддршка за инвеститорите кои соработуваат со македонски фирми

Компаниите од и во индустриските зони кои работат со домашни добавувачи ќе добиваат десет пати поголема финансиска поддршка од државата,

Read More