Видео конференција помеѓу Спасовски и МПС

ДОГОВОРЕНА ИСПЛАТАТА НА ЗАОСТАНАТИТЕ БОНУС ПЛАТИ ЗА 2017 И 2018 ГОДИНА ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО МВР Почитувани денес претседателот на Македонскиот

Прочитај повеќе

Делегацијата на германското стопанство ќе ги поврзува компаниите од регионот со германски компании

Делегацијата на германското стопанство во земјава во текот на октомври организира два настана преку кои ќе ги поврзува македонските компании

Прочитај повеќе

Потпишан Колективен договор за вработените во АНБ

На денешното одбележување на  годишнината од формирањето на Агенцијата за национална безбедност на РСМ (АНБ), претседателот на Македонскиот полициски синдикат

Прочитај повеќе

Синдикат на полицијата: Да се престане со распоредување на работници по предлог од Началник

Со самото настанување на Синдикат на полиција во Македонија нагласивме дека акцентот на синдикалната борба ќе го ставиме на „Започнување

Прочитај повеќе

МДС: Димитров ќе остане запаметен како најслаб, арогантен и нарцисоиден министер

Македонскиот дипломатски синдикат го поздравува заминувањето на Никола Димитров од Министерството за надворешни работи. На следниот министер нема да му

Прочитај повеќе

ССК и полицискиот синдикат ќе делуваат за обезбедување на владеење на правото

Владеење на правото и унапредување на демократските процеси се дел од целите на договорот кој денес го потпишаa потпретседателот на

Прочитај повеќе

МДС: Димитров креира “црни листи” на вработени

Соопштението на Македонскиот дипломатски синдикат при САДУ ви го пренесуваме интегрално: Македонскиот дипломатски синдикат преку своите соопштенија континуирано укажува на

Прочитај повеќе

Чулев: Мислев Синдикатот ќе праша зошто Спасовски и Владата не ја даваат наградата од 15 000 денари за полицајците

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев ги оцени како паушални наводите изнесени на денешната прес-конференција на Сојузот на синдикати на

Прочитај повеќе

Да престанат притисоците врз Македонскиот полициски синдикат, порачуваат од ССМ

Денеска, Претседателот на ССМ, Дарко Димовски и Претседателот на Македонскиот полициски синдикат МПС, д-р Марјан Кицев одржаа прес конференција на

Прочитај повеќе

МДС: Иако застарени, продолжуваат дисциплинските постапки против наши членови

Соопштението на Македонскиот дипломатски синдикат при САДУ ви го пренесуваме интегрално: Во МНР продолжува неславната серија на монтирани дисциплински постапки

Прочитај повеќе