(ВИДЕО) Ексклузивно интервју со Милан Петковски, Претседател на МЗЗПР

Ексклузивно интервју со Претседателот на Македонското Здружение за заштита при работа – МЗЗПР, м-р Милан Петковски. Петковски во интервјуто дава

Прочитај повеќе