МКБ склучи договор со Централна Кооперативна Банка АД Скопје за продажба на сопствени извештаи за физички и правни лица

Македонско кредитно биро започна соработка со Централна Кооперативна Банка АД Скопје за шалтерска продажба на сопствени извештати. Отсега, сите правни

Прочитај повеќе