(Видео) Повреди на работно место – тема на деветата епизода од „понеделнички кафе муабет“

Во деветата епизода од „понеделнички кафе муабет“, Претседателот на Македонското Здружение за заштита при работа, Милан Петковски и професорот по

Прочитај повеќе