Мако маркет

НовостиПравдаСветот на работникот

Плати до 31.000 денари: Мако маркет има потреба од работници за потребите на нов производен погон

За потребите на новиот производен погон каде се воведуваат нови технолошки напредни линии за производство на нови производи, МАКО МАРКЕТ

Read More