Макпетрол

НовостиСветот на работникот

„Макпетрол“ избран за најпосакуван работодавач меѓу нафтените компании

Компанијата „Макпетрол“ е најпосакуваниот работодавач меѓу нафтените компании во земјава, одлучија посетителите на првиот сајт за пребарување на работни места

Read More
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Макпетрол е најпосакуван работодавач меѓу нафтените компании, вели анкетата на vrabotuvanje.mk

На неодамнешната анкета на интернет-порталот vrabotuvanje.com.mk, „Макпетрол“ се најде на првата позиција како најпосакуван работавач меѓу нафтените компании во земјава.

Read More
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

„Макпетрол“ ги награди вработените со новогодишен бонус од 30.000 денари

Трудољубивоста и професионалноста се карактеристики коишто се исклучително ценети, без коишто успесите и напредокот не се можни, поради што „Макпетрол“

Read More