мали разговори

НовостиСветот на работникот

Кога сите зборуваат во исто време, настанува хаос: Применете ја оваа кратка фраза и ќе дојдете до успех

„Малите разговори можат да делуваат тривијално, но исто така можат да дадат големи резултати. Можат да ни помогнат да воспоставиме

Read More