На малите хидроцентрали им биле уплатени 41 милион евра повеќе поради повластени тарифи

Според државниот завод за ревизија: Во периодот од 2012 до 2021 година, на малите хидроцентрали им биле платени 41 милион

Прочитај повеќе

МАЛИТЕ ХИДРОЕЛЕКТРАНИ СЕ ИДНИНАТА, КАКО НАЈЕФИКАСЕН И НАЈЗНАЧАЕН ОБНОВЛИВ ИЗВОР НА ЕНЕРГИЈА

Групацијата на обновливи извори на енергија (ГОИЕ) при Стопанската комора на Северна Македонија денеска одржа онлајн прес-конференција претставувајќи ги своите

Прочитај повеќе