archiveмалопродажен

ЕкономијаСвет

Американскиот малопродажен гигант „Сирс“ затвора третина од своите продавници

Американската компанија „Трансформ Холдко“, сопственик на „Сирс“ и „Кејмарт“, затвора 96 продажни локации или околу третина од сите свои продавници...