Еве колку изнесуваат платите на Малта…

За Србите, но и за Македонците, Малта е повеќе од туристичка дестинација, со оглед на тоа дека веќе со години

Прочитај повеќе

Малта: Работничките права биле прекршени само од неколку работодавачи

Значителен износ на пари се потрошени од страна на властите за кршење на правата на работниците само за истрага против

Прочитај повеќе