archiveмандат

ЕкономијаМакедонија

До крајот на 2020 година платата ќе биде 30,000 денари, вели Анѓушев

Согласно динамиката на раст, просечната плата до крајот на мандатот ќе биде 30.000 денари, вели вицепремиерот Анѓушев откако Статистика објави...