- Advertisement -

archiveманифестација

Занимливости

Одложена годинешната манифестација „Галичка свадба“

Советот на Месната заедница Галичник, заради заштита на јавното здравје, донесе одлука да го одложи одржувањето на годинешната културно-сценска манифестација...