Царовска на средба со претставници од МАНУ: Реформите се неопходни ако сакаме подобри резултати

Министерството за образование и наука, Бирото за развој на образованието и членовите на работната група денес ги продолжуваат дебатите за предложените

Прочитај повеќе

МАНУ и Стопанската комора на Македонија заеднички ќе изработуваат стратегија за развој до 2030 година

Соработка меѓу двете институции што ќе биде реализирана преку различни активности, вклучувајќи и работа на научноистражувачки проекти и апликативни проекти

Прочитај повеќе