Првиот викенд од октомври резервиран за 17тиот Виз Ер Скопски Маратон 2021

Скопје, 20.09.2021 – Првиот викенд од месец октомври оваа година е резервиран за спорт и рекреација. На 2ри и 3ти

Прочитај повеќе

Започнува пријавувањето за 17тиот Виз Ер Скопски Маратон 2021

Месец октомври и оваа година посветен на најмасовниот спортски настан во Македонија Организаторите на Виз Ер Скопски Маратон 2021, со

Прочитај повеќе