Најмногу иновации во маркетинг, најмалку во научно истражување!

Иновативните деловни субјекти учествуваат со 48.2 проценти во вкупниот број деловни субјекти во периодот 2018 – 2020 година, покажуваат податоците

Прочитај повеќе

Големото пост – ковид прашање за интервју за работа и како да го одговорите

Подготвил: Бобан Илијевски За многу луѓе, минатата година беше една од најтешките во нивните животи. Но за другите, вклучувајќи го

Прочитај повеќе

Маркетинг работниците во Хонгконг денеска штрајкуваа

Неколку стотици луѓе кој работат во маркетинг секторот во Хонконг велат дека ќе штрајкуваат оваа недела за да ги поддржат

Прочитај повеќе