Петрески за ТВ24: Рано е да зборуваме за крај на економската криза кај нас

Марјан Петрески, универзитетски професор во емисијата 24 анализа, смета дека причината за големмиот раст е ниската основа во вториот квартал

Прочитај повеќе

Петрески: Креирањето на нови работни места да биде во главен фокус

Бобан Илијевски  Корона кризата се уште не демнее, се повеќе оштетувајќи ги светските економии, меѓу кои и нашата. На пазарот

Прочитај повеќе