(Видеа) Масовен протестен марш против загадениот воздух

Бобан Илијевски Загадениот воздух и непреземањето на мерки од страна на Владата повторно ги принуди граѓаните на Скопје да излезат

Прочитај повеќе

СОНК се подготвува за претстојниот протестен собир

По одлуката на Советот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК, да се направи масовен социјален протест

Прочитај повеќе