Лекар на возраст од 41 година од Боговиње почина од Ковид-19

Матичниот лекар Дашмир Дервиши од тетовско Боговиње почина поради последици од Ковид-19, објави месната заедница од Боговиње на нивната Фејсбук

Прочитај повеќе