Вработените во Управата за матични книги во среда на протест

Независниот синдикат на Управата за водење матични книги при Конфедерацијата на синдикални организации во среда ќе протестира пред Министерството за

Прочитај повеќе

Протест на вработените во Управата за матични книги, нема вадење на изводи и умреници

Од денеска нема закажување на свадби, ниту вадење документи: Протестираат вработените во Управата за матични книги Граѓаните од денеска нема

Прочитај повеќе

Ќе штрајкуваат вработените во Управата за матични книги: Нема вадење документи

Конфедерацијата на синдикални организации со Независниот синдикат на Управата за матични книги најавува дека од утре ќе започне штрајк. -Јавноста

Прочитај повеќе