- Advertisement -

archiveматура

СветСиндикат

Јасна Јанковиќ: Второто полугодие требаше да започне преку Интернет, имаше 11.000 просветни работници надвор од системот

Претседателката на Сојузот на работници во образованието на Србија, Јасна Јанковиќ изјави денеска дека вториот семестар требало да започне со...