Комората во ек на криза обезбеди 23 машини за 4 компании

Денеска (10.11.2021 година), претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески, во придружба на потпретседателите на Комората, Глигор Цветанов

Прочитај повеќе