Исплатен вториот дел од октомвриската плата на вработените во „Железници“, возовите тргнаа

Патничкиот и железничкиот сообраќај од попладнево е нормализиран, откако на вработените во железничките претпријатија им е исплатен вториот дел од

Прочитај повеќе