Прекин на железничкиот сообраќај ако не се исплатат материјалните трошоци за февруари

Патничкиот и товарниот железнички сообраќај  од попладне во 15 часот повторно ќе биде запрен поради бојкот на машинскиот и извршниот

Прочитај повеќе

Се одбележаа 60 години од постоењето на Машинскиот факултет во Скопје

Македонското Здружение за заштита при работа е дел од одбележување на: 60 години Машински факултет, 60 години Технолошко металуршки факултет,

Прочитај повеќе