Железничкиот сообраќај е во прекин, машинскиот персонал бојкотира поради неисплатена плата

Машинскиот персонал во „МЖ транспорт“ АСД Скопје е во бојкот поради неисплатен втор дел од септемвриската плата, а во целосен прекин се товарниот и

Прочитај повеќе