Маја Кадиевска – Војновиќ

ЕкономијаИнтервјуаМакедонијаНовости

Кадиевска – Војновиќ: Намалувањето на младата работноспособна популација е најголем ризик за економијата

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Маја Кадиевска – Војновиќ, поранешна вицегувернерка во Народната Банка и економски експерт, во кое

Read More