Мајка Тереза

НовостиПравдаСветот на работникот

Меџити: Знаеме дека на Универзитетската Клиника „Мајка Тереза“ имаме хиперпродукција на кадар

Ако ние се стремиме да одиме кон Европска Унија, крајно време е сега веднаш да престанат партиските вработувања, не зборувам

Read More
МагазинНовости

Шаќири: Универзитетот „Мајка Тереза“ конечно ќе добие свој објект, наскоро ќе започнат инфраструктурните активности на локацијата доделена од МОН и Владата

По шест години од основањето, Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје ќе добие свој инфраструктурен комплекс. Со одлука на Владата од

Read More