Мајкрософот

ЕкономијаНовостиСветСветот на работникот

Вработените во Мајкрософт ќе добијат неограничен годишен одмор

Технолошката компанија „Мајкрософт“ на своите вработени им дава неограничен годишен одмор. Вработените биле известени за ова во електронска порака, а

Read More